Page 2 of 2

Re: Bugs

Posted: 06 Jun 2015, 15:48
by Shop
you can repair the same vehicle 4 times, even if it's at 100% already. Maybe a notification would work? Because it's hard to select another vehicle.

Re: Bugs

Posted: 06 Jun 2015, 16:20
by Shop
load time pop up numbers should be shown opposite, = become - and - becomes +. guild should reduce the time, not add....

Re: Bugs

Posted: 06 Jun 2015, 17:20
by CoWm4n
Unbekannter Fehler beim Investieren in Produktion 27.

Re: Bugs

Posted: 06 Jun 2015, 20:56
by Muh
ToDo:
-Angezeigte Veränderung der Beladedauer vor Investition: 20 => 8s -> Nach Investition: 19s
-Anzeige der Waren auf der Karte (Icon unten mitte) ist sehr unübersichtlich.
-"Unbekannter Fehler", wenn man 2 Gebäude gleichzeitig ausbauen will.
-At a certain point the game freezes, carts stop moving, chat stops working, refreshing works then.
-When I tried to join an alli, after I already requested membership at another one, I get: Error 1
-Unbekannter Fehler beim Investieren in Produktion 27.
-Vehicle details, all types of goods can be watched by scrolling upside down. I don't know if this is a bug, or on purpose.
-Epochenanzeige (?) bei Forschung steht auf 2 und liegt über dem X-Button (wenn man reinzoomt)

Fixed, will be in build #24:
- Warenübersicht (Details) in der Stadt anzeigen => das Plus links oben ist überflüssig, oder?
- Container werden scheinbar beim Verkauf eines Autos mit gelöscht.
- Population shows decreasing, while it remains at lvl minimum.
- You need 6 players to unlock new industries, but there are no 6 players in each colony. Also pretty expensive the senders and unlocking of industries, given the fact that vehicles make barely no money!
- you can repair the same vehicle 4 times, even if it's at 100% already. Maybe a notification would work? Because it's hard to select another vehicle.
- Unbekannter Fehler beim Ausbau des Lagers von Stufe 5 auf 6.
- load time pop up numbers should be shown opposite, = become - and - becomes +. guild should reduce the time, not add....

Feedback:
- Eigenschaft "Effizienz" (auch in Verbindung mit den "ausgezeichneten Transporteigenschaften") verstehe ich nicht.
This value directly decreases loading time
- Ich kann im Fahrplan nichts von "Produktion 45" abholen, obwohl der Betrieb verbunden ist.
Maybe it was at level 0 and needed to be build first?
- research level appears to be higher in 1st screen than in research center. It shows /14 while according to my center it should be /12
there is a alpha bonus +2 to research limit, do you see a (+2) next to the microscope?

Re: Bugs

Posted: 07 Jun 2015, 11:22
by Shop
Are you supposed to get points for delivering goods that are not critical to growth?

Re: Bugs

Posted: 07 Jun 2015, 12:38
by Wolfsblvt
Shop wrote:Are you supposed to get points for delivering goods that are not critical to growth?

No. Just money for everything except the 4 needed goods of the colony.

Re: Bugs

Posted: 07 Jun 2015, 13:13
by Shop
Then remove the numbers from the other goods, the points are shown there, but not added. So that's a good thing at least :)

Re: Bugs

Posted: 07 Jun 2015, 14:38
by Shop
production facility 21 23 and 27 all have an error related to the guilds invested. Only 1 guild has investing members thre, but there appear 2, with the 2nd having different names and images. If in prof 27 for example, you click the 2nd panda guild, it says INTERNAL:entity_not_found, and it opens a pop up about mudda best.

Re: Bugs

Posted: 07 Jun 2015, 15:20
by Muh
Both issues will be fixed next update

Re: Bugs

Posted: 11 Jun 2015, 11:22
by CoWm4n
"Hanger" muss "Hangar" heißen.